Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nemzetközi eredmény

E-mail Nyomtatás PDF
ImageA kecskeméti "Pedagogia sub rosa" Kulturális Egyesület által kiírt "Cifra palota zöld az ablaka..." NEMZETKÖZI GYERMEKRAJZPÁLYÁZAT-ra az ország minden területéről, és a határainkon túlról is összesen 1100 gyermek rajza érkezett be. Ezekből a rajzokból, a neves művészekből álló zsűri (pl. Földi Péter és Szappanos István festőművészek) 50 gyermek munkáját válogatták ki.

Ezek a munkák 2009 tavaszán a kecskeméti Cifra Palotában lesznek kiállítva. A kiválasztott munkákhoz a művészek elkészítik saját alkotás párjukat, így áll össze a kiállítás teljes anyaga.
Iskolánkból többen küldtek be rajzot. Az 1. b-ből 22-en, a 3. b-ből 21-en, a 4. b-ből pedig 23-an. Minden beküldő emléklapot, és apró meglepetést kap.
Az 50 legkiválóbb rajz közé a következő tanulók munkája került, és ők részt vesznek a 2009-es tavaszi kiállításon a festőművészekkel együtt, melyre személyes meghívást kapnak majd.

BÁCSKAI ÁDÁM, CSOMA BENCE, MINYÓ FANNI és KREISZ JÓZSEF. Mind a négyen az 1. b osztály tanulói. VADAS DÁNIEL MÁTYÁS (4. b) különdíjat kap. Felkészítőjük: HORVÁTHNÉ BERTA ÉVA.

Gratulálunk! 

Módosítás dátuma: 2008. szeptember 18. csütörtök, 16:45  

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 7319
Tartalom : 2059
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 6783739