Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Kossuth-iskola újabb sikere

E-mail Nyomtatás PDF

Image2009. április 8-10-én rendezték a Zrínyi/Gordiusz Nemzetközi Matematikaversenyek döntőjét Kecskeméten. Iskolánkból 4-en vehettek részt a megye képviseletében. Péter Veronika (3. a), Nagy Kartal (5. a), Tahin Ákos (5. a), Horváth Rudolf (7. a).

Iskolánk a 2700 általános iskola közül a csapatpontszámok alapján (a határainkon túliakat is bele kell vennünk) a 4. helyezést érte el! Cool

A nyíregyházi Móricz Zsigmond, a budapesti Fazekas és a szintén budapesti Áldás utcai Általános Iskolák előztek meg minket!

Módosítás dátuma: 2009. április 15. szerda, 16:09 Bővebben...
 

Bathó Péter kitüntetése

E-mail Nyomtatás PDF
{jgxtimg src:=[http://www.kossuthiskola.hu/images/stories/cikkhez/batho_2008_1.jpg] width:=[128]}

Bathó Péter elnyerte a "Magyar Köztársaság jó tanulója, jó sportolója" címet! Gratulálunk!

Péter vitorlázik, az Európa Kupán Luganoban 3. helyezést ért el márciusban a 17 év alattiak korosztályban (Péter csak 14 éves).
A képre kattintva nagyobban is megtekintheti.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 21. szombat, 00:02
 

A papírgyűjtés eredménye

E-mail Nyomtatás PDF

ImageNagyon köszönjük a gyerekeknek, az áldozatot hozó Smile szülőknek, hogy több mint 23 tonna (!) papírt gyűjtöttek iskolánk diákjai!! Ezzel a sportegyesületet 138.840 Ft-hoz juttatták. A papírgyűjtőverseny eredményhirdetése hétfőn (április 6.) reggel 8 órakor volt az udvaron. Ekkor adtuk át az egyesület vezetőjének is a papír árát, és az osztályok a jutalmukat is ekkor vehették át.  A nyertes osztályok 1 nappal meghosszabbíthatják a szünetet.

A következő eredmények születtek: 

Módosítás dátuma: 2009. április 06. hétfő, 12:34 Bővebben...
 

Új képek a galériában

E-mail Nyomtatás PDF
ImageKarola néni jóvoltából felkerültek a nyári tábor, NyelvÉSZ verseny, ovisuli, sepsiszentgyörgyi kirándulás képei a galériába! Bővítésre került az "Akikre büszkék vagyunk" mappa is. A Pillanatképek mappában az egyes osztályok kirándulás képei találhatóak.
Módosítás dátuma: 2009. március 30. hétfő, 06:54
 

Iskolánkban a "Versbusz"

E-mail Nyomtatás PDF
ImageA Veszprémi Városi Művelődési Központ a Veszprémi Petőfi Színházzal közösen március 31-én (kedden) immár harmadik alkalommal indítja útjára a Versbuszt. A nagy sikerű egész napot felölelő kezdeményezés egyik célja felhívni a figyelmet a "Költészet Napjának" közeledtére, másik pedig a versek, az irodalom népszerűsítése, a magyar kulturális értékek bemutatása, hiteles, elismert, népszerű színművészek segítségével.
Módosítás dátuma: 2009. március 29. vasárnap, 20:01 Bővebben...
 

NyelvÉSZ eredmények

E-mail Nyomtatás PDF

ImageA megyei NyelvÉSZ eredmények felkerültek a honlap Versenyek 2008/09 menüpont alá.

Képeket a Galériában a "Tavaszi programok" mappa alatt talál.

Módosítás dátuma: 2009. március 30. hétfő, 06:55
 

A Föld órája

E-mail Nyomtatás PDF

Image2007-ben hirdették meg először Sydney-ben A Föld Órája elnevezésű programot, azóta világméretűvé nőtte ki magát. Nem csak magánemberek, hanem cégek, szervezetek is csatlakoztak hozzá, többek között az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége is.

A Föld Órája a világ legnagyobb klímavédelmi akciója, melynek bárki a részese lehet. Csak annyit kell tenni, hogy 2009. március 28-án este 20. 30-kor kapcsoljuk le a villanyt egy órára. A Föld Órája célja, hogy eddig soha nem látott méretű, globális összefogást teremtsen az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Módosítás dátuma: 2009. március 27. péntek, 13:19 Bővebben...
 


184. oldal / 197