Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

H1N1 oltás

E-mail Nyomtatás PDF

ImageH1N1 védőoltás folyamatosan igényelhető a portán december 18-ig. Az oltáshoz szülői nyilatkozat szükséges, ami szintén a portán található, és kitöltés után oda kell leadni. Az oltás időpontjáról a faliújságon keresztül értesítjük a szülőket. A háziorvosnál továbbra is ingyen megkaphatja a gyermek az oltást.

Iskolaorvos, iskolavédőnő

Módosítás dátuma: 2009. december 08. kedd, 19:39
 

Peti Európa-bajnok!

E-mail Nyomtatás PDF

ImagePeti, csak így tovább! Büszkék vagyunk Rád!

Bathó Peti legfrissebb vitorlás eredményei itt olvashatóak.

Módosítás dátuma: 2009. december 08. kedd, 16:27
 

Országos elsők!

E-mail Nyomtatás PDF
ImageA Bolyai Magyar Csapatverseny országos döntőjén ELSŐ helyezést ért el az Okostojások csapat. Tagjai: Berki-Müller Ákos, Nagy Kartal, Fülöp Barnabás, Tóth Bálint. Felkészítőjük: Nagyné Dömös Erika és Mártáné Simon Emese. Gratulálunk!
A csapatot most is és az előző szombaton az osztályfőnökük, Nagyné Czaun Marianna vitte fel Budapestre a döntőkre, és felügyelt rájuk. Ezt külön köszönöm a tanárnőnek!
Módosítás dátuma: 2009. november 29. vasárnap, 20:57
 

Fantasztikus versenyeredmények

E-mail Nyomtatás PDF

Image1.) A Bolyai Matematika Csapatversenyen országos 2. helyezést ért el az Okostojások (6. a) csapat. Tagjai: Berki-Müller Ákos, Nagy Kartal, Tóth Bálint és Fülöp Barnabás. Felkészítőjük: Nagyné Czaun Marianna

2.) Floorball bajnokságon bejutott az országos elődöntőbe két csapatunk is, egy a II. korcsoportban és egy a III. korcsoportban. A csapatok tagjai:  a II. korcsoportban Szabó Szabolcs (4. a), Horváth László (4. a), Kis Máté (4. b) és Praznovszky Pál (3. a). A III. korcsoportban Berki-Müller Ákos (6. a), Béry-Horváth Gergely (5. b), Berkes Rudolf (6. a), Nagy Kartal (6. a). Részletesen erről itt olvashatnak.

Módosítás dátuma: 2009. november 21. szombat, 18:36 Bővebben...
 

Újabb hírek Bathó Petiről

E-mail Nyomtatás PDF

Image Bathó Peti, iskolánk volt tanulója sokat dolgozik a kitűnő eredményekért, melyeket  már eddig elért a vitorlázásban. További jó szelet, sok sikert kívánunk neki!

Nemzetközi Ifjúsági Olimpiai előkészületek

Módosítás dátuma: 2009. november 26. csütörtök, 13:01 Bővebben...
 

Legfrissebb híradások

E-mail Nyomtatás PDF

Image2009. november 19-én két hírben is szerepelt a Kossuth iskola.

1.) Balázs Zoltán tanár úr gyémánt diplomát vehetett át Debreczenyi János polgármester úrtól. Zoli bácsi 50 éve tanár, 40 évig tanított a Kossuth iskolában testnevelést. A híres tornacsapat edzője volt. Gratulálunk Zoli bácsi!

Módosítás dátuma: 2010. január 10. vasárnap, 17:03 Bővebben...
 

Híradás a finn előadásról

E-mail Nyomtatás PDF
ImageAurora Borealis - Az északi fény címmel konferenciát tartott a Veszprémi Magyar-Finn Egyesület a Megyei Könyvtárban. Az iskola képviselői is felkérést kaptak előadás megtartására. Nézők között láthatjuk a 8. a és 4. b tanulóit Böbe nénivel.
Módosítás dátuma: 2010. január 10. vasárnap, 17:03
 


191. oldal / 210