Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Könyvmegálló

E-mail Nyomtatás PDF

A felsős Diákönkormányzat kezdeményezésére Könyvmegálló került kialakításra az emeleten, a tanári szoba melletti folyosórészen, az olvasás népszerűsítése céljából.

A Könyvmegállóról készült képek az alábbi linken tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 10:25
 

Tájoló nap a nyolcadikosoknak

E-mail Nyomtatás PDF

2017. szeptember 26-án nyolcadik osztályos tanulóink a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett pályaorientációs rendezvényen vehettek részt. A 6 szakmacsoportra kidolgozott pályaorientációs program célja, hogy a gyerekek maguk fedezhessél fel, mely szakmaterület érdekli őket, a tanárok pedig átfogó képet kapjanak a gyerekek képességeiről, erősségeiről, érdeklődési irányairól. A nap folyamán kitöltött értékelő lapok feldolgozása után minden diákunk személyre szabott szöveges jellemzést kap, ami segítheti őket a továbbtanulásban. 
Az eseményről a VEHIR internetes hírportál is tudósított.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 07:25
 

215 éve született Kossuth Lajos

E-mail Nyomtatás PDF

1802. szeptember 19-én született iskolánk névadója, Kossuth Lajos. Születésének 215. évfordulója alkalmából ünnepi műsorral készültek iskolánk tanulói.

A megemlékezés koszorúzási ünnepséggel zárult, melyen az MH 54. Radarezred képviseletében Vörös Zoltán alezredes úr is részt vett.

A délelőtt folyamán iskolánk  8. osztályos diákjai részt vettek a Kossuth-laktanya Emlékparkjában tartott megemlékezésen.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 19. kedd, 14:28
 

Tájékoztatás tanulóbiztosításról

E-mail Nyomtatás PDF

A nemzeti fejlesztési miniszter mint a Magyar Állam képviselője a Groupama Biztosító Zrt.-vel , az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003. (VIII. 14.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Korm. rendelet) meghatározott balesetbiztosítási szerződést kötött.
A Korm. rendelet 1.§- a értelmében baleset-biztosításban részesül minden Magyarország területén állandó lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár 3. életéve betöltésének napjától, 18. életéve betöltésének napjáig.
A biztosító veszprémi irodája az Egyetem u. 1./d címen található (tel.: 06-88-424676/104).
Nyitvatartási ideje: hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:30-ig, pénteken 8:00-14:00-ig.

 

Párnák készültek a lépcsőkre

E-mail Nyomtatás PDF

A mai naptól a hátsó lépcsőházban Vörös Katalin, Raposa Dominik 5. osztályos tanuló édesanyja, által varrt párnákon ülhetnek diákjaink.
Köszönjük szépen a saját készítésű, igényes párnákat, melyek használatával a diákok iskolai körülményei javultak.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 15:51
 

Tájékoztatás az étkezés lemondásáról

E-mail Nyomtatás PDF

Az idei tanévtől az étkezés lemondásának rendje a következő:
Hiányzás esetén kérjük, hogy a gyermek nevének, osztályának megjelölésével a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írjanak levelet, melyben leírják, hogy meddig húzzuk ki az étkezők listájáról a tanulót.  
Amennyiben délelőtt 9 óráig jelzik, úgy a következő naptól már ki tudjuk húzni. A jelzés napján lehetőség van arra, hogy a szülő éthordóban elvigye az aznapi ebédet.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 06. szerda, 07:12
 

Szülői Munkaközösségi ülés

E-mail Nyomtatás PDF

2017. szeptember 6-án (szerdán) 17 órakor a Szülői Munkaközösség ülést tart a Bolyai teremben.

Minden SZM tagot szeretettel várunk!

 


10. oldal / 185