Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Bathó Péter kitüntetése

E-mail Nyomtatás PDF
{jgxtimg src:=[http://www.kossuthiskola.hu/images/stories/cikkhez/batho_2008_1.jpg] width:=[128]}

Bathó Péter elnyerte a "Magyar Köztársaság jó tanulója, jó sportolója" címet! Gratulálunk!

Péter vitorlázik, az Európa Kupán Luganoban 3. helyezést ért el márciusban a 17 év alattiak korosztályban (Péter csak 14 éves).
A képre kattintva nagyobban is megtekintheti.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 21. szombat, 00:02
 

A papírgyűjtés eredménye

E-mail Nyomtatás PDF

ImageNagyon köszönjük a gyerekeknek, az áldozatot hozó Smile szülőknek, hogy több mint 23 tonna (!) papírt gyűjtöttek iskolánk diákjai!! Ezzel a sportegyesületet 138.840 Ft-hoz juttatták. A papírgyűjtőverseny eredményhirdetése hétfőn (április 6.) reggel 8 órakor volt az udvaron. Ekkor adtuk át az egyesület vezetőjének is a papír árát, és az osztályok a jutalmukat is ekkor vehették át.  A nyertes osztályok 1 nappal meghosszabbíthatják a szünetet.

A következő eredmények születtek: 

Módosítás dátuma: 2009. április 06. hétfő, 12:34 Bővebben...
 

Új képek a galériában

E-mail Nyomtatás PDF
ImageKarola néni jóvoltából felkerültek a nyári tábor, NyelvÉSZ verseny, ovisuli, sepsiszentgyörgyi kirándulás képei a galériába! Bővítésre került az "Akikre büszkék vagyunk" mappa is. A Pillanatképek mappában az egyes osztályok kirándulás képei találhatóak.
Módosítás dátuma: 2009. március 30. hétfő, 06:54
 

Iskolánkban a "Versbusz"

E-mail Nyomtatás PDF
ImageA Veszprémi Városi Művelődési Központ a Veszprémi Petőfi Színházzal közösen március 31-én (kedden) immár harmadik alkalommal indítja útjára a Versbuszt. A nagy sikerű egész napot felölelő kezdeményezés egyik célja felhívni a figyelmet a "Költészet Napjának" közeledtére, másik pedig a versek, az irodalom népszerűsítése, a magyar kulturális értékek bemutatása, hiteles, elismert, népszerű színművészek segítségével.
Módosítás dátuma: 2009. március 29. vasárnap, 20:01 Bővebben...
 

NyelvÉSZ eredmények

E-mail Nyomtatás PDF

ImageA megyei NyelvÉSZ eredmények felkerültek a honlap Versenyek 2008/09 menüpont alá.

Képeket a Galériában a "Tavaszi programok" mappa alatt talál.

Módosítás dátuma: 2009. március 30. hétfő, 06:55
 

A Föld órája

E-mail Nyomtatás PDF

Image2007-ben hirdették meg először Sydney-ben A Föld Órája elnevezésű programot, azóta világméretűvé nőtte ki magát. Nem csak magánemberek, hanem cégek, szervezetek is csatlakoztak hozzá, többek között az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége is.

A Föld Órája a világ legnagyobb klímavédelmi akciója, melynek bárki a részese lehet. Csak annyit kell tenni, hogy 2009. március 28-án este 20. 30-kor kapcsoljuk le a villanyt egy órára. A Föld Órája célja, hogy eddig soha nem látott méretű, globális összefogást teremtsen az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Módosítás dátuma: 2009. március 27. péntek, 13:19 Bővebben...
 

Papírgyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF

Image2009. március 24-25-én a diákönkormányzat papírgyűjtést szervez az iskolai sportegyesület támogatására. A legtöbbet gyűjtő osztályok értékes jutalomban részesülnek.
A Centrum Sportegyesület azért alakult, hogy segítse iskolánkban a tömegsportot. Most egy birkózó szakosztály működik benne, aminek sikeres munkájához egy sportszőnyegre van szükségük. 
Ehhez a sportegyesülethez kapcsolódhatnak a többi egyesületek pl. a röplabdások, később reményeink szerint a görkorcsolyások, gördeszkások, labdajátékosok.

Módosítás dátuma: 2009. március 21. szombat, 20:55 Bővebben...
 


189. oldal / 202

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 850
Tartalom : 1497
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 3298138