Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kecske Kupa verseny 1. forduló 2023

E-mail Nyomtatás PDF

2023. december 8-án iskolánkban került megrendezésre a MATEGYE által meghirdetett Kecske Kupa matematika csapatverseny első fordulója. 
A 7. a osztályosok Kupakecske csapata (Engi Dániel, Simon Sebestyén, Ecsédi Tamás, Mezriczky Aurél) az 1. helyről várja a tavaszi fordulót, míg az 5. a osztály Villámok csapata ( Balotai Márton, Hirt Martin, Markovics Gáspár, Szűcs Balázs) és a 6. a osztály Izomkecskék csapata (Ungváry Botond, Szűcs Botond, Fekete Attila, Szövetes Milán) a 2. helyen telel. Az első forduló eredményei itt tekinthetők meg. Gratulálunk az elért eredményekhez. Minden közreműködőnek köszönjük a sikeres lebonyolítást.

Módosítás dátuma: 2023. december 09. szombat, 20:00
 

Óvodások jártak iskolánkban

E-mail Nyomtatás PDF

En grupp glada barn, inga lutningar — Stock vektor

2023. december 8-án a Hársfa Óvoda nagycsoportos óvodásai jártak nálunk vendégségben a 6. a osztályban, ahol az osztályban tanuló lányokkal együtt töltöttek el egy tanórát. A foglalkozáson az óvodások az iskolásokkal együtt játszottak, készítettek pingvint, színeztek majd egy pingvin táncot tanítottak meg a diákok az ovisoknak, akik nagyon élvezték a programot. Köszönjük Gyöngyi néninek és Jutka néninek a szervezést, lebonyolítást. Reméljük, máskor is eljönnek hozzánk. A foglalkozáson készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2023. december 09. szombat, 19:34
 

Lesett az első hó

E-mail Nyomtatás PDF

hóesés cikkek - Sportfogadás2023. december 6-án a diákok nagy örömére hó lepte el az iskola udvarát.
A délelőtt folyamán el is készültek az első hóemberekSnowball Emoticon | Facebook emoticons, Smiley, Funny emoji

 

Kirándulás Dunaszigeten

E-mail Nyomtatás PDF

Szigetköz Élményközpont Dunaszigeten.2023. december 6-án iskolánk 37 ötödik osztályos tanulója a dunaszigeti Pisztrángkör Egyesület meghívására látogatást tett a Szigetköz Élményközpontba. Az élményközpont dolgozói nagy szeretettel fogadták a csoportot. Diákjaink négy foglalkozáson - interaktív játékok, karkötő készítése bőrből, kiállítás megtekintése, karácsonyfadísz készítése - vettek részt. Ebéd után pedig egy rövid sétát tettek a hóborította Ökoparkban és elsétáltak a Dunapartra. Élményekkel gazdagon térhettek haza. Köszönjük a meghívást, a kísérő nevelők munkáját. A program során készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2023. december 09. szombat, 19:13
 

Polgármester úr ajándéka az első osztályos tanulóknak

E-mail Nyomtatás PDF

Porga Gyula polgármester úr a 2023/2024-es tanévben első osztályt megkezdő tanulóknak egy gyermekenek szóló Veszprém várost bemutató könyvvel kedveskedett. A kiadványokat 2023. december 8-án kapták meg tanulóink, melyet kíváncsian nyitottak ki.
Köszönjük az ajándékot. Az átadás után készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2023. december 09. szombat, 19:22
 

Mikulás 2023

E-mail Nyomtatás PDF

2023. december 5-én iskolánkba is ellátogatott a Mikulás, aki a délelőtt folyamán minden osztályba bekopogott és apró ajándékkal kedveskedett a gyerekeknek.
A korábbi évek hagyományainak megfelelően az 5. osztályos tanulók műsorral készültek az első osztályos diákoknak. A műsoron készült képek itt tekinthetők meg.
December 6-án pedig a 2. b osztály tanulói keveskedtek egy színdarabbal az első osztályosoknak. Az előadáson készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2023. december 09. szombat, 20:14
 

Kirándulás Budapestre

E-mail Nyomtatás PDF

A 6. a és a 7. a osztály tagjai a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ Csontketrec című előadását tekintették meg Budapesten november 21-én. Az előadás után együtt gondolkodtak a szereplők múltján és a darab lehetséges befejezésén, majd el is játszották azt. A nap másik felében a két osztály a Nemzeti Múzeum múzeumpedagógiai óráin vett részt. A kirándulás létrejöttét a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatától „Tanórán kívüli tevékenység támogatása” pályázatán nyert összeg tette lehetővé. Nagy élmény volt a résztvevőknek, köszönjük szépen a lehetőséget! A kiránduláson készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2023. november 29. szerda, 18:41
 


16. oldal / 285

Hivatalos közlemények

Diákönkormányzat

 

IskolaÚjság

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Kossuth iskola Facebook oldala

Facebook 'Whitelists' Gave Access To User Data | PYMNTS.com

Statisztika

Tagok : 7323
Tartalom : 2106
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 7056592

Iskolavédőnő

Fenntarthatósági Témahét

Pénz7 - Pénzügyi és Gazdálkodási Témahét

Digitális Témahét


Taneszközök 2024-25-ös tanév

Kötelező olvasmányok 2024-25-ös tanév

Tanulói balesetbiztosítás

Étkezés befizetése, lemondása

legjobbiskola.hu

A kompetenciamérések alapján a legjobb általános iskolák listáján a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola az ország 2428 iskolája közül a 13. helyet szerezte meg. A kiemelkedő pedagógiai teljesítmény alapján pedig az 1. helyet.
A kimagasló eredményhez tanulóinknak és pedagógusainknak szívből gratulálunk!

Könyvtár

Ide kattintva friss könyvtári híreket olvashattok.

 

Az alábbi gombra kattintva beléphet a Kossuth iskola on-line könyvtárába:

Ki van vonalban

Oldalainkat 65 vendég böngészi
határtalanul