Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Jogi nyilatkozat

E-mail Nyomtatás PDF

Az oldalunkra felkerült tartalmakat – hacsak ezt másképp nem jelezzük – a Creative Commons  Jelöld meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt tesszük közzé.
Röviden fogalmazva, ennek a licencnek az értelmében, az oldalunkon megjelenített bármely tartalom és tartalmi összetevő (kép, dokumentum, fájl stb.) szabadon másolható, terjeszthető, megjeleníthető, előadható, feldolgozható, készülhet rájuk építve új alkotás mindaddig, amíg az eredeti szerző neve feltüntetésre kerül, továbbá nem képezi kereskedelmi tevékenység tárgyát, és új mű esetén ugyanezen licenc vonatkozik arra is. Ez a rövid összefoglalás természetesen nem helyettesíti a licenc teljes szövegét, amely az alábbi logóra kattintva megismerhető.

Creative Commons License

A hírek, cikkek és egyéb publikált anyagok a feltüntetett szerzők tulajdonát képezik (amennyiben nincs feltüntetve szerző, vagy az írás anonim beküldésből származik, akkor a Kossuth-iskola tulajdonát). A fórumokban megjelenő hozzászólások, a vendégkönyv bejegyzései, valamint az egyéb tartalmakhoz írt hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik. Ezekre is a fenti CC licenc feltételei vonatkoznak.

Tartalmaink egy része, valamint webhelyünk több funkciója nem nyilvánosak, azokat csak a regisztrált felhasználók olvashatják, használhatják. Regisztrációt bárki kezdeményezhet.
Fórumunk moderált, annak rendjére, a szabályok betartására a moderátorok felügyelnek. Fenntartjuk a jogot magunknak, hogy a vendégkönyvbe, vagy más egyéb tartalomhoz kapcsolódóan beírt hozzászolást, amennyiben az megítélésünk szerint másokat sért, törvénybe ütköző, vagy az általánosan elfogadott erkölcsi, etikai normáknak nem megfelelő megnyilvánulást tükröz, azonnal töröljük.

Módosítás dátuma: 2006. november 17. péntek, 13:07  

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 7324
Tartalom : 2106
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 7107617