Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nyári táborozás

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Szülők és Diákok!
Az idei évben is szervezünk nyári táborozást, melynek helyszíne a tavalyi évben nagy sikert aratott Szaknyéren lesz. Az őrségi kis falu a Vadása-tó szomszédságában található. A tábort tavaly mi avattuk fel, a 48 férőhelyes épülethez hatalmas udvar tartozik. Az egy hét alatt igyekszünk a régi és új táborozóknak is sok-sok érdekes programot szervezni.

 

Így biztos lesz mókás vetélkedő, kirándulás, strandolás, sportolás, kézműves foglalkozás, éjszakai bátorsápróba, újoncavatás, tábortűz és minden egyéb, ami az egy hetet felejthetetlenné teszi. A táborozás előtt tartunk szülői értekezletet, melyen részletes tájékoztatást kap minden résztvevő.

A tábozozás időpontja: 2012. július 2-7. (6 nap, 5 éjszaka)
A táborozás ára: 29 000 Ft, ami tartalmazza az utazás, a teljes ellátás és a programok költségét.

A jelentkezéseket 5000 Ft előleg befizetésével tudjuk elfogadni, ezt foglalásként nekünk is továbbítanunk kell. Természetesen ez az összeg a teljes költség része, de amennyiben valaki visszamondja a tábort, nem áll módunkban visszafizetni. Továbbra is van lehetőség részletfizetésre, a teljes összeget május 20-ig kell kifizetni.

A jelentkezési lapokat legkésőbb november 30-ig kérjük visszaküldeni, az előleget Ida néninél lehet befizetni a titkárságon.

Módosítás dátuma: 2011. november 17. csütörtök, 15:42  

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 7322
Tartalom : 2075
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 6887616