Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Zrínyi és Gordiusz eredményhirdetés

E-mail Nyomtatás PDF
{datsopic id=2068}2007. február 23-án zajlott a Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny megyei fordulója, melyet 8 helyszínen bonyolítottunk le (Ajkán, Balatonfüreden, Tapolcán, Zircen, Várpalotán, Pápán és Veszprémben 2 iskolában). 1880 tanuló indult, országosan 64.000!

A verseny befejeztével a kódlapokat mindig a Kossuth iskolába hozzák visszák a kollégák, ahol megszámolják, szétválogatják és egy dobozba teszik. Minden kódlap sorszámozott, nem hiányozhat egy sem. A dobozt a megyei szervezőtől (Cz. Nagyné Bándi Klára) 2 futár veszi át és elszállítja Kecskemétre a központba. Itt történik a kódlapok kiértékelése. A csalás lehetősége kizárt.
Mindig nagy izgalommal várjuk kollégáinkkal, hogy tanulóink hogyan szerepelnek. A Mategye honlapján teszi közzé az eredményeket. Évfolyamonként (3-8. évf.) az első 15 helyezett, csapatban pedig az első 3 helyezett kap tárgyjutalmat. Gyönyörű könyveket kapnak a legügyesebb gyerekek és felkészítő tanáraik.

A 2006. március 9-én a veszprémi HEMO-ban megtartott  eredményhirdetésre 110-en kaptak meghívást.
A díjakat a helyszínt adó iskolák igazgatói, a szponzorok, országgyűlési és önkormányzati képviselők, az Oktatási Bizottság tagjai, iskolánk volt tanulója dr. Vonderviszt Ferenc egyetemi tanár (2004-ben az Év tudósa) adta át.
Az eredményhirdetésről fényképek készültek, melyeket Kállay Tamás fényképész készített. Ezek megtekinthetők a Galériában , és megrendelhetők tőle e-mail-ben. Ennek módjáról » itt « olvashatnak tájékoztatást.

Az Kossuthos eredmények a VERSENYEREDMÉNYEK link alatt tekinthetők meg.

{datsopic id=2033}Iskolánk a megye 2. legeredményesebb iskolája az induló 100 iskola közül. Csapatban a 4. és 5. évfolyam 1. helyezett, a 3. és 8. évfolyam 2. helyezett, a 6. és 7. évfolyam 3. helyezett!!

4 tanulónk jutott be az országos döntőbe (a megyéből összesen 13-an kaptak meghívást az országos fordulóra). Nagy Kartal (3. a), Oláh Bálint (4. a), Kerekes Gergő (5. a) és Juhász Zoltán (5. a).
Nekik, és minden díjazott tanulónak, felkészítő tanárnak gratulálunk! 

{mos_sb_discuss:2}

Módosítás dátuma: 2007. március 29. csütörtök, 23:04