Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Londoni tudnivalók

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Utazók!

Tower híd
 
Már nem kell sokat aludni és INDULUNK Angliába!
Pontosabban: 2007.06.30. (szombat)
 

Veszprém, OMW parkoló 18:00, gyülekező előtte fél órával tehát 17:30-kor!!!

 
A múzeum belépők árát, 100 Fontot, a gyülekezőkor szedjük össze!

Az útlevél ne maradjon otthon!


Mindenki úgy csomagoljon, hogy egy nagy bőröndöt csak Angliában lehet kivenni a buszból! Tehát szombat-vasárnapra egy kisebb táskába pakolj (étel-ital-tisztálkodószerek-váltóruha), amit felhozol a buszra.

Az Éjszakai buszozás tűrhetőbb, ha van: hálózsák vagy kistakaró, kispárna, nyugtató zene FÜLDUGÓVAL Smile, Dedalon hányingerre – de nyugtató hatása miatt alszol tőle mint a bunda!

ÉTEL, ITAL:

24 órára elegendő NEM ROMLANDÓ étel, ital, melyet a buszra felhozol. Vasárnap este lesz először meleg vacsora (csak leves). Feltétlenül hozz magaddal tányért, evőöszközöket, poharat. Vizet és teát tudunk biztosítani néhány napra. Zöldséget és gyümölcsöt saját részedre hozzál. Napközben szendvicseket készítünk, este lesz meleg vacsi. Pl. makaróni szósszal, főzelékek, rizs apróhússal, stb. Akinek ez nem felel meg, annak gondoskodnia kell saját igényeiről.

Utasbiztosítást mindenkinek egyénileg kell megkötni, saját igényei szerint!

EGYÉB FELSZERELÉS:

Útlevél, egyéni gyógyszerek, WC-papír, hálózsák vagy ágyneműhuzat, esőkabát, naptej, városnézéshez kényelmes cipő, kicsi hátizsák. Az időjárás Angliában változékony, gyakran esik az eső.

Kérünk mindenkit, hogy ha szeretne felajánlani enni-innivalót, esetleg kisebb-nagyobb összeget a bevásárláshoz, jelezze szándékát feltétlenül ezen a héten emailben (Honlapunkról) az Igazgatónőnek.

Az Eiffel-torony tetejéhez lifttel lehet felmenni, melynek ára: 6,30 € (12 év alattiak) efelett 11,50 €.

{mos_sb_discuss:2}

Módosítás dátuma: 2007. augusztus 12. vasárnap, 01:14