Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Sikeres Családi Nap 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Öko | Zipernowsky Általános iskolaIskolánk Szülői Munkaközössége 2024. június 1-én Családi napot szervezett 9-15 óra között az iskola udvarán.
A jó hangulatot még az időjárás sem tudta elrontani. A tornateremben Darts foci, a Munkácsy teremben hajfonás, henna és csillámtetoválás, az udvaron slimekészítés várta az érdeklődőket. Emellett volt koncert, jóga, nia tánc, kötélhúzás, zsákban futás, tombola és finom ételek.
A Családi napra a szülők könyvvásárt is szerveztek, melyből befolyt összeget egy süllyeszett trambulin telepítésére ajánlották fel.
Köszönjük minden lelkes szülőnek a szervezést! Az eseményről a Veszprém TV is tudósított, az elkészült fényképek itt tekinthetők meg.

 

Látogatás a Digitális Tudásközpontban

E-mail Nyomtatás PDF

Tudásközpontok | Digitális TudásközpontIskolánk 3. b, 5. a, 6. a, 6. b és 7. b osztályának tanulói 2024 júniusában látogatást tettek a Digitális Tudásközpontba.
Köszönjük Somogyi Tímea tárnőnek, hogy megszervezte a programot.
A látogatás során készített fényképek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2024. június 18. kedd, 19:11
 

Tömegsport foglalkozások 2024 tavasz

E-mail Nyomtatás PDF

Alsó tagozatos diákjainknak házi sportversenyt tartottunk a második félévben is. A meghirdetett versenyekre sok tanulónk jelentkezett. A gyerekek nagyon ügyesen teljesítették a feladatokat. A résztvevők délutánonként fáradhatatlanul vették az akadályokat. A gyerekek nevetése, a sport öröme betöltötte az iskola udvarát. A versenyzők mindent beleadva küzdöttek a helyezésekért. A következő versenyek kerültek megrendezésre: célbadobó verseny, hulahopp verseny, ugrókötél verseny, dekázó verseny. Minden tanulónak gratulálok a kitartó versengéshez, a sportszerű küzdelemhez! Köszönjük Neheli Kati néninek a jó hangulatú foglalkozásokat!
A foglalkozásokon és az eredményhirdetésen készült képek itt tekinthetők meg.
A következő eredmények születtek:
Bővebben...
 

Jutasi Őrmester Túra 2024

E-mail Nyomtatás PDF

2024. május 30-án került megszervezésre a Jutasi Őrmester teljesítménytúra, melyet Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Veszprém Helyőrség szervezett. A túrán iskolánk 7 és 8. osztályos tanulói vettek részt.
Az összesített eredmények alapján iskolánk tanulói II. helyezést értek el, valamint a "legnagyobb létszámú csapat " különdíjban részesültek. Gratulálunk! 
A túrán készült képek itt tekinthetők meg.

 

Ecsédi Tamás újabb sikerei

E-mail Nyomtatás PDF

Országos Grafikus Programozási Verseny – Hatvani Szent István Sportiskolai  Általános IskolaA Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kara közreműködésével Országos Grafikus Programozási Versenyt hirdetett, melyen Ecsédi Tamás 7. a osztályos tanulónk a III. korcsoportban (7-8. osztály) az előkelő 2. helyen végzett.
Tamás a Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Versenyen is megmérette magát, ahol az I. korcsoportban a 7-8. osztályosok között 1. helyen végzett.
Gratulálunk! Tamás oklevelei itt tekinthetők meg: 2. hely, 1. hely.

Módosítás dátuma: 2024. június 10. hétfő, 11:52
 

Technikaverseny 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Kristóf-Balogh Gréta és Molnár Vanda 7. a osztályos tanulóink készítették el technika és tervezés órán a legszebb madáretetőt, ezért ők vehettek részt a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Mesterkreátor Technikaversenyének döntőjén 2024. május 27-én. 
A döntőben a lányoknak egy napelemmel működő virágmodellt kellett megépíteni. A dobogóra nem sikerült felállniuk, de az elkészült munkájuk nagyon szép lett.
A zsűritől emléklapot vehettek át. A modellről készült videó itt tekinthető meg. Az eseményről az Iparkamara oldalán is olvashatunk. Gratulálunk!

Módosítás dátuma: 2024. június 10. hétfő, 12:09
 

e-Hód informatikai verseny díjkiosztó 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Az e-Hód egy nemzetközi informatikai és számítógép-készség verseny. Magyarországon a Neumann Társaság Közoktatási Szakosztálya és az ELTE Informatikai Kar szervezésében zajlott. Idén 365 iskola több mint 41595 diákja vett részt, ahol Ecsédi Tamás iskolánk 7. a osztályos tanulója 9. helyezést ért el a korosztályában a 9223 induló diák közül. A díjkiosztóra 2024. május 23-án került sor az ELTE-n. Gratulálunk!

Módosítás dátuma: 2024. június 06. csütörtök, 14:37
 


3. oldal / 285