Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Rajzpályázat eredményhirdetése

E-mail Nyomtatás PDF

Colored Pencil Drawing Rainbow Stock Illustration - Download Image Now -  Blue, Color Image, Creativity - iStockIskolánk tanulói kiemelkedő eredményeket értek el a "Botev 50." rajzpályázaton.
Sinka Zsófia 3. b osztályos tanuló az alsó tagozatos kategóriában 1. helyezést ért el.
Khan-Szedő Nadia 6. a osztályos tanuló a felső tagozatos kategóriában  2. helyen végzett
Galambos Fanni 6. a osztályos tanuló a felső tagozatos kategóriában 3. helyezett lett.
A díjátadón készült képek itt tekinthetők meg.
Gratulálunk a díjazottaknak és felkészítőiknek, Neheli Katalin és Zsámár Gyöngyi tanárnőknek.

Módosítás dátuma: 2024. május 21. kedd, 10:40
 

Öveges József Országos Fizikaverseny országos döntő 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Május 10-11-12-én került megrendezésre Győrben az Öveges József Országos Fizikaverseny országos döntője, amelyre bejutott Kósa Barnabás 8. a osztályos tanulónk, aki országos 3. helyezést ért el és különdíjat kapott "A legeredményesebb Veszprém vármegyei versenyzőként". Felkészítője: Mészöly János.
A döntőn készült képek itt tekinthetők meg.
Bővebben...
 

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny 2024

E-mail Nyomtatás PDF

2024. április 15-én került megrendezésre a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny vármegyei fordulója, amin intézményünket 8 tanuló képviselte, akik a következő szép eredményeket érték el:

Módosítás dátuma: 2024. május 08. szerda, 08:29 Bővebben...
 

Családi nap 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Öko | Zipernowsky Általános iskolaIskolánk Szülői Munkaközössége 2024. június 1-én Családi napot szervez 9-14 óra között az iskola udvarán.
A programra szóló meghívó itt tekinthető meg.
A Családi napra a szülők könyvvásárt is szerveznek, melyre szóló felhívás itt olvasható.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Hüllő- és ásványkiállítás 2024

E-mail Nyomtatás PDF

2024. május 2-3-ig a Kossuth teremben láthatták iskolánk tanulói Gyöngyösi Miklós hüllő- és ásványkiállítását. A kígyók, siklók és gyíkok mellett az érdeklődő diákok megcsodálhatták a kiállított ásványokat, kőzeteket, csiszolt köveket és ékszereket. A bátrak pedig kézbe is vehettek közülük egyet-egyet.
A programon készült fényképek itt tekinthetők meg.

 

Szabó Szabolcs Természettudományos Vándorkupa 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Sz2A - Szabó Szabolcs AlapítványAz elmúlt tanévben elért első helyezésünk jutalmaként lehetőséget kaptunk arra, hogy 2019 után másodszor is mi szervezhettük meg 2024. április 25-26. között az immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő a Szabó Szabolcs Természettudományos Vándorkupa országos döntőjét. Iskolánkat a Libacsőrű emlősök csapat képviselte (Molnár Vanda (7. a), Simon Sebestyén (7. a), Fujt Levente (8. b), Tóth Rebeka (8. b)). A pénteki napon a megnyitó után a versenydolgozatok megírására került sor, majd látogatást tettünk a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karán, ahol az "MI és Mi" című előadást hallgathattuk meg. Még aznap este sor került a papírhengerek dobására, amit egy krémkeverés és teakészítés követett. Másnap a csapatoknak az előzetesen elkészített plakátot kellet bemutatni, majd egy kvíz következett, utána ügyességi feladatot kellett megoldani a diákoknak, a verseny egy "információ csöpögtetős" feladattal ért véget. Diákjaink nagyon ügyesen helytálltak és a harmadik legtöbb pontot elérve a 4. helyen végeztek. Gratulálunk! Köszönjük minden támogatónak és segítőnek, aki a verseny sikeres lebonyolításában részt vett, a munkáját. Az eseményen készített képek itt tekinthetők meg. Az eseményről tudósított a vehir és veol internetes hírportál és a Veszprém Televízió is.

Módosítás dátuma: 2024. május 08. szerda, 06:17
 

Tudásbajnokság vármeygei forduló 2024

E-mail Nyomtatás PDF

2024. március 22-én rendezték meg a Tudásbajnokság vármegyei fordulóját, ahol Iványi Sára (4. b) magyar nyelv, Győry Zsombor (8. b) irodalom és szövegértés és történelem, Széplaki Zorka Zea (3. a) és Módra Dorottya (4. a) matematika, Karli Jázmin (3. b) környezetismeret, Széplaki Zina Zara (7. b) történelem tantárgyból vármegyei 1. helyezést értek el. Mind a hatan meghívást kaptak az országos döntőre, amit május 25-én rendeznek meg Szegeden.
Gratulálunk! Sok sikert az országos döntőben!

Vármegyei fordulón elért eredmények:

Módosítás dátuma: 2024. május 08. szerda, 08:58 Bővebben...
 


5. oldal / 285