Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nagy Digitális Kaland

E-mail Nyomtatás PDF

Az idei tanévben immár 4. alkalommal került megrendezésre a Digitális Nagykaland verseny. Iskolánk tanulói  a 3-4. osztályosok között indultak, ahol 526 csapattal együtt versenyeztek. A versenyen 60 perc alatt 40 kérdésre kellett online válaszolni, a kérdések az egyes blokkokban egyre nehezedtek.
A Catcomputer csapat, melynek tagjai Káli Virág (4. b), Ungváry Gréta (4. a) és Módra Dorottya (4. a) országos 69. helyen végzett és a második legjobb veszprémi csapatként 65 ponttal (különdíjban részesült).
A Kossuthrobotok csapat, melynek tagjai Breitenstein Dániel (4. a), Erdélyi Dániel (4. a) és Fekete Csaba (4. a), a 161. helyen végzett 56 ponttal. Gratulálunk a szép eredményekhez! Felkészítő tanáruk Bonyai Csaba. A díjkiosztón készült képek itt tekinthetők meg.

Módosítás dátuma: 2024. június 28. péntek, 08:05
 

Tanévzáró 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel meghívunk minden kedves diákunkat és családjukat ballagással egybekötött  tanévzáró ünnepélyünkre, melyet
2024. június 22-én (szombaton) 9 órakor
tartunk iskolánkban.

 

Fergeteg Fesztivál 2024

E-mail Nyomtatás PDF

Festett · kezek · különböző · színek · iskola · gyermek - stock fotó ©  adam121 (#3469350) | StockfreshIskolánk 1. b osztályának tanulói 2024. június 12-én a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény meghívására Retro Mese Fergeteg Fesztivál programon vett részt, mely a Kolostorok és Kertek helyszínen került megrendezésre.

“Kisbolhák” - 1.B osztály” csapat találkozott Süsüvel, Vili a verébbel, Mekk Elekkel, Lúdas Matyival, Mézgáékkal. A változatos feladatok megoldása után egy hosszú sétával koronázták meg a mese délelőttöt. A képek tanúsága szerint jól telt ez a nap is. Köszönjük!


 

Szanyi Nóra sikere

E-mail Nyomtatás PDF

2024. június 15-16-án került megrendezésre a nemzetközi FitKid DanceFree Open Cup, amin Szanyi Nóra 3. b osztályos tanulónk a II-es korcsoportban 1. helyezést ért el, és ezzel kvalifikálta magát az október 30-án Szófiában (Bulgáriában) megrendezendő FitKid III. Free Dance European Open Cup-ra.
Gratulánunk!

 

Kalmár László Matematikaverseny országos döntő 2024

E-mail Nyomtatás PDF

2024. május 24-25-én rendezték meg a Kalmár László Matematikaverseny országos döntőjét, ahol iskolánkat Szűcs Balázs 5. a osztályos tanuló képviselte. Balázs az elért pontszáma alapján a 17. helyen végzett.
Felkészülésében Horváthné Berta Éva segítette. Gratulálunk!

Módosítás dátuma: 2024. június 19. szerda, 05:27
 

Nyertünk:)

E-mail Nyomtatás PDF

Millió lépés az iskoládért SZANKA "Millió lépés az iskoládért" tavaszi fordulójának végeztével megtartott sorsoláson iskolánk a nyertes iskolák közé került.Vigyor
Ennek következtében alapítványunk 1 millió forint támogatást kap sporteszközök vásárlására.
Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk és velünk együtt gyűjtötte a lépéseket!

 

Nemzetközi akrobatikus rock and roll táncverseny

E-mail Nyomtatás PDF

Acro Dance S.E.ACRO DANCE SE csapatai lenyűgöző teljesítményt értek el a  BLACK CUP nemzetközi táncversenyen Prágában 2024. június 8-án. Az iskolából több tanuló is részt vett ezen a rangos nemzetközi megmérettetésen. Molnár Vanda és Hunyady Zita 7. a osztályos tanulók a PRETTIES Girls nagyformációs csapat tagjaként a dobogó 3. fokára állhattak fel a versenyen. Vanda és Weinhoffer Réka (8. a) Junior kisformációs kategóriában kiváló helyezést értek el a PURPLE JAM csapattal (6. helyen zárták a versenyt). DUO Girls kategóriában is megmutathatták tudásukat, melynek eredményeképpen a dobogó 3. fokára állhattak fel. Felkészítő edző: Tromler Kata.
Péter Nóra 2. b osztályos tanuló és Szür Karina 3. a osztályos tanuló a PRETENDERS Children nagyformációval állhatott fel a dobogó 2. fokára.  Karina Children kisformációs kategóriában is fantasztikus eredményt ért el, hiszen PIXEL csapatával egyenes ágon a fináléba jutva végül az 5. helyezéssel térhettek haza. Felkészítő edző: Tromler Kata. Gratulálunk!

Módosítás dátuma: 2024. június 16. vasárnap, 14:18
 


2. oldal / 285